Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Tasarım teması ısırık; grafik portreler, diş modelleri, meşhur yüzler her müşterinin tad dokularını uyaracak ana özellikler. Şık kahverengi beyaz tavandan muhteşem beyaz duvarları, zarifçe düzenlenmiş ürün tanıtım duvarından değişik yıllara ait 100 ikonu, zengince tasarlanmış kara mizahı sersemletiyor.

Proje Adı : 100 Bites Dessert, Tasarımcıların adı : Danny Chan, Müşterinin adı : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Restoran

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.