Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
İkili Koltuk

Mowraj

İkili Koltuk Mowraj ikili koltuk eski Mısır ve Gotik ruhunu canlandırmak için tasarlanmıştır. Formunu eski Mısır tipi bir harman döveni olan ‘Nowrag’dan almış ve özünden ödün verilmeden değiştirilerek Gotik havası kazandırılmıştır. Siyah lake yapının ayak ve kollarında el işçiliği eski Mısır oymaları olup, zengin kadife ile döşenmiş ve ortaçağ tahtlarının Gotik görüntüsünü verecek şekilde kama ve çekme halkaları ile süslenmiştir. v

Proje Adı : Mowraj , Tasarımcıların adı : Dalia Sadany, Müşterinin adı : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  İkili Koltuk

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.