Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kablasoz Hoparlör

Saxound

Kablasoz Hoparlör Saxound eşsiz bir hoparlör olup, dünyanın bazı önde gelen hoparlörlerinden esinlenmiştir. Birkaç sene önce yapılmış mükemmel bir buluş ile bizim kendi buluşumuzun bir bileşimi olup insanlar için tamamen yeni bir deneyim yaratmaktadır. Saxound’un temel elemanları silindirik bir yapı ve dizgi birleşimidir. Saxound’un boyutları normal bir kompakt diskin 13 cm. olan çapından esinlenmiş olup yüksekliği 9,5 cm. dir. Tek elle yer değiştirebilir. İki tane 1 in. tweeter, iki tane 2 in. orta sürücü ve 1 adet bas radyatörden oluşmaktadır.

Proje Adı : Saxound, Tasarımcıların adı : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Müşterinin adı : Design Under Garage.

Saxound Kablasoz Hoparlör

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.