Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Stadyum Konukseverliği

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadyum Konukseverliği Yeni Gökyüzü Salonları A. C. Milan ve F. C. Internazionale kulüplerinin Milano Belediyesi ile birlikte yürüttükleri ve San Siro stadyumunu yaklaşan EXPO 2015 de yer alacak önemli etkinlikleri karşılayabilecek çok fonksiyonlu bir yapıya dönüştürmeyi amaçlayan büyük yenileme programının sadece ilk adımlarıdır. Gök Kutusu projesinin başarısının ardından Ragazzi & Ortakları San Siro stadyumunun ana yapısının üzerine yeni bir konukseverlik mekanı yaratacak bu fikri geliştirdiler.

Proje Adı : San Siro Stadium Sky Lounge, Tasarımcıların adı : Francesco Ragazzi, Müşterinin adı : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadyum Konukseverliği

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.