Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Elbise Askılığı

Lande

Elbise Askılığı Elbise askılığı oldukça dekoratif ve kullanışlı bir ofis heykeli, sanat ve fonksiyonun bir kaynaşması olarak tasarlanmıştır. Kompozisyon ofis mekanını güzelleştirmek ve en simgesel kurum giysisi olan Blazer’ı korumak için düşünülmüştür. Sonuç olarak çok mükemmel ve enerjik bir ürün ortaya çıkmıştır. Üretim ve satış etkinliği için ürün hafif, sağlam ve seri üretime uygun olacak şekilde tasarlanmıştır.

Proje Adı : Lande, Tasarımcıların adı : Fabrizio Constanza, Müşterinin adı : fabrizio Constanza.

Lande Elbise Askılığı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.