Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Giriş Masası

organica

Giriş Masası ORGANİCA Fabrizio’nun felsefi bir tasviri olup, tüm parçaların birleşerek hayat verdiği herhangi bir canlı yapıyı simgelemektedir. Tasarım insan vücudunun karmaşıklığını temel almış ve ön tasarım olarak insan vücudunu seçmiştir. İzleyici ulvi bir yolculuğa çıkarılmaktadır. Yolculuğun çıkış kapısı akciğerler olarak algılanan iki büyük tahta şekil olup, daha sonra omurgaya benzeyen bir alüminyum şaft ve bağlantı parçaları gelmektedir. İzleyici damarlara benzeyen ve bir organ olarak algılanabilen kıvrık boruları fark edecek ve en sonunda güzel bir sertleştirilmiş cama ulaşacak, sağlam ama kırılgan, tıpkı insan derisi gibi.

Proje Adı : organica, Tasarımcıların adı : Fabrizio Constanza, Müşterinin adı : fabrizio Constanza.

organica Giriş Masası

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.