Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Masa

cocktail

Masa Cocktail Masası ilginç gölgeler yaratan, her stile uygun siyah bir masadır. Ara katlar masanın görünüşünü güzelleştirirken, masa üstünün boş kalmasını da sağlıyor. Demonte olarak alınan masa evde kolayca monte edilebiliyor. Tasarım oldukça güzel ve ilginç. Kokteyl masaları genelde ortamın merkezindedirler ama kendileri ilgi çekmezler. Bu masa ikisini de başarıyor.

Proje Adı : cocktail, Tasarımcıların adı : Mario J Lotti, Müşterinin adı : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Masa

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.