Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yapım/Yapım Sonrası/Yayıncılık

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Yapım/Yapım Sonrası/Yayıncılık Aşkabat Tele-Radyo Merkezi (TV Kulesi) 211 metre yüksekliği ile devasa bir yapıdır. Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ın güney eteklerinde deniz seviyesinden 1024 metre yükseklikte bir tepenin üzerine inşa edilmiştir. TV kulesi radyo ve televizyon program yapımcılığı, yapım sonrası ve yayıncılığın ana merkezi konumundadır ve dijital teknolojinin en iyi sanat örneklerinden biridir. TV kulesi HD yayıncılıkta Türkmenistan’ı Asya’nın öncü ülkesi durumuna getirmiştir. TV kulesi yayıncılık sektöründe son 20 yılın en büyük teknoloji yatırımıdır.

Proje Adı : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Tasarımcıların adı : Polimeks Construction, Müşterinin adı : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Yapım/Yapım Sonrası/Yayıncılık

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.