Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sağlık Merkezi

Neo Derm The Center

Sağlık Merkezi Neo Derm çizgilerin rezonansını kullanıyor. Kireç rengi aydınlatmalar, bu ten bakım merkezinin canlı ve enerjik tasarımını göstermeye yetiyor. Cesur beyaz kirişler tüm tavan boyunca devam ederek çevre mekanlara bağlanıyor. Resepsiyonun yanında bulunan dinlenme salonu mobilyadan halıya kireç rengi uygulamaları ile Victoria limanına bakan sağlık merkezinin genç ve dinçleştirici özünü vurguluyor.

Proje Adı : Neo Derm The Center, Tasarımcıların adı : Danny Chan, Müşterinin adı : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Sağlık Merkezi

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.