Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mesaj Kartı

Standing Message Card “Post Animal”

Mesaj Kartı Önemli mesajlarınızı kağıt hayvan setleri ile gönderin. Mesajınızı bir hayvan gövdesi üzerine yazın ve diğerleri ile birlikte bir zarf içinde gönderin. Bu eğlenceli bir mesaj kartı olacaktır ve alıcı diğerleri ile birlikte sergileyebilir. Altı değişik hayvan vardır: ördek, domuz, zebra, penguen, zürafa ve ren geyiği. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Proje Adı : Standing Message Card “Post Animal”, Tasarımcıların adı : Katsumi Tamura, Müşterinin adı : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Mesaj Kartı

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.