Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Üstü Ayarlanabilir Masa

Dining table and beyond

Üstü Ayarlanabilir Masa Bu masa üst bölümünü değişik şekillere, malzemelere ve renklere dönüştürebilme kabiliyetine sahiptir. Masaüstü sabit olan ve servis aksesuarlarını ( tabaklar servis takımları vb.) taşıyan alışılmış masalardan farklı olarak, bu masanın parçaları hem masaüstü hem de servis aksesuarları olabilmektedir. Bu aksesuarlar gerekli yemek ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı şekil ve ebatlarda olabilirler. Bu eşsiz ve yenilikçi tasarım ile sıradan bir yemek masası sürekli değişebilen yapısı ve aksesuarları ile dinamik bir orta mobilyasına dönüşmektedir.

Proje Adı : Dining table and beyond, Tasarımcıların adı : Athanasia Leivaditou, Müşterinin adı : Studio NL.

Dining table and beyond Üstü Ayarlanabilir Masa

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.