Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Domuzcuk Kumbara

DEEPE

Domuzcuk Kumbara DEEPE bir domuzcuk kumbara. Özgün görünümü pahalı, gösterişli bir mücevher özelliği ile sürekli bir aile üyesinin tatlı ve sevimli mevcudiyetini birleştiriyor. Para biriktirme de fonksiyonel özelliği. Ancak DeePee’nin karşıladığı standart fonksiyonlarına ilave en öne çıkan özelliği seçkin evlerin eşsiz ve tamamlayıcı bir mücevheri olması.

Proje Adı : DEEPE, Tasarımcıların adı : Zoltan Madosfalvi, Müşterinin adı : Lima Home design studio.

DEEPE Domuzcuk Kumbara

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.