Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Oyuncaklar

Minimals

Oyuncaklar Minimals ana renkler ve geometrik şekiller le oluşturulmuş sevimli hayvanlardır. İsim “minimalism” ve “mini-animals” kelimelerinin sıkıştırılması ile oluşmuştur. Gereksiz tüm şekiller, özellikler ve kavramlar yok edilerek oyuncağın özü ortaya konmuştur. Hep birlikte renk skalaları, hayvanlar, giysiler ve modeller oluşturuyorlar ve insanları kendileriyle özleştirdikleri hayvanı seçmeye teşvik ediyorlar.

Proje Adı : Minimals, Tasarımcıların adı : Sebastián Burga, Müşterinin adı : Minimals.

Minimals Oyuncaklar

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.