Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sehpa

Chandelier table

Sehpa Bu zarif sehpa Claire de Lune şamdanının arkadaşı ve tamamlayıcı bir parçasıdır. Bu yüzden Şamdan Sehpa olarak isimlendirilmiştir. Üzerine dantele benzeyen çok narin gravürler işlenmiştir. ACCENT tarafından tasarlanan pek çok üründe olduğu gibi demonte olarak satılmaktadır. Her yatak odası ve oturma odası için çok güzel ve kullanışlı bir sehpadır.

Proje Adı : Chandelier table, Tasarımcıların adı : Claire Requa, Müşterinin adı : Accent Aps.

Chandelier table Sehpa

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.