Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lamba

Capsule Lamp

Lamba Lamba ilk olarak bir çocuk giyim markası için tasarlanmıştı. Çocuklar için dükkan önlerinde bulunan otomatik satış makinelerinden alınan kapsül oyuncaklardan esinlenilmiştir. Lambaya bakıldığında her biri bir dilek içeren ve insanın gençlik duygularını canlandıran bir sürü renkli kapsül oyuncak görülmektedir. Kapsül sayısı ayarlanabilmekte ve istenildiği gibi değiştirilebilmektedir. Gündelik olaylardan özel dekorasyonlara, kapsüllerin içine koyduğunuz nesneler ile kendinizi ifade edebilir, her hangi bir zamanda yaşantınızı ve bakış açınızı yansıtabilirsiniz.

Proje Adı : Capsule Lamp, Tasarımcıların adı : Lam Wai Ming, Müşterinin adı : .

Capsule Lamp Lamba

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.