Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mutfak Aksesuarları

KITCHEN TRAIN

Mutfak Aksesuarları Değişik tip aksesuar kullanımı görsel rahatsızlığın yanı sıra dağınık bir mutfak görüntüsü yaratmaktadır. Hepsini bir araya toparlamak için her evde bulunan popüler mutfak aksesuarlarını bir set içinde bütünleştirdim. Tasarım tamamen yaratıcılıktan ilham almıştır. “Birleşik form” ve “Güzel görünüm” özelliklerinden iki tanesidir. Ayrıca yenilikçi görünümü pazarın ilgisini çekecektir. Altı aletin bir paket içinde sunulması hem üretici hem de müşteri için bir fırsat olacaktır.

Proje Adı : KITCHEN TRAIN, Tasarımcıların adı : Ahmad Abedini, Müşterinin adı : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Mutfak Aksesuarları

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.