Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yapay Arazi

Artificial Topography

Yapay Arazi Mağara Benzeri Büyük Mobilya Bu yapı Uluslararası Konteyner yarışmasında Büyük Sanat Ödülü ile ödüllendirilmiş bir projedir. Benim fikrim bir konteynerin içindeki boşluğu kullanarak mağara benzeri şekilsiz bir yapı oluşturmaktı. Yapı sadece plastik malzeme ile yapılmıştır. 10 mm kalınlığında yaklaşık 1000 plaka yumuşak plastik tabaka belirlenmiş çizgilerinden kesilerek katmanlar oluşturulmuş ve lamine edilmiştir. Bu sadece bir sanat eseri değil aynı zamanda bir mobilyadır, çünkü bütün parçaları koltuk kadar yumuşak ve herkese uygun rahat bir pozisyon bulunur.

Proje Adı : Artificial Topography, Tasarımcıların adı : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Müşterinin adı : .

Artificial Topography Yapay Arazi

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.