Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Marka Kimliği, Marka Stratejileri

babyfirst

Marka Kimliği, Marka Stratejileri Üst kalite ithal bebek ürünlerinin Çin pazarında perakende satışı için bir Çin ve yabancı firmanın ortak girişimi. Tasarım batı ile Çin kültürünü, modern ile gelenekseli, kültürel ve sosyal anlayışları birleştiriyor. Doğan bebeklerin şans getirmesi için kırmızı kumaş ile kundaklanmaları bir Çin geleneğidir (kırmızı iyi şansın rengidir). Emzik ise batı dünyasını temsil eder. Bu tasarım geleneklere saygı duyarken, modern yaşamıda ifade ediyor. Ayrıca Çin’in ‘tek çocuk’ politikası sonucu bebeklere ne kadar çok değer verildiğini de fark ediyoruz.

Proje Adı : babyfirst, Tasarımcıların adı : brian LAU lilian CHAN, Müşterinin adı : .

babyfirst Marka Kimliği, Marka Stratejileri

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.