Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Emlak Ajansı

The Ribbon

Emlak Ajansı "Şerit Dansı" gibi, açık mekansal ölçekli, genel alan beyazdır, mobilya yerleştirme konseptini kullanır, alanla bağlantılı bir ilişki şekillendirir, en özeli duvar ve dolap arasındaki ilişkidir, bütünleşir Tavanı ve zemini olan masa, kasıtlı olarak düzensiz geometri ile kırılma bölümü, sadece kirişin aşırı miktarda kusurunu kapatmakla kalmaz, aynı zamanda ışığın yansıması yoluyla eğri tarzı soyut bir şerit fikrini gösteren modern gerçek konsepti de gösterir.

Proje Adı : The Ribbon, Tasarımcıların adı : Kris Lin, Müşterinin adı : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Emlak Ajansı

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.