Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Genç giyim mağaza zinciri

Trend Platter

Genç giyim mağaza zinciri Markanın “çeşitlilik” ve “karıştır-yakıştır” gibi özelliklerini öne çıkaran “Trend Platter”, eski ve klasikden modern ve minimale kadar geniş bir yelpazede farklı moda tasarımları ile markanın yükselişini sağlıyor. Siyah kubbeli tavan klasik modayı sunarken damalı yer döşemeleri eski dönemleri çağrıştırıyor. Beyaz bölüm minimalist sadeliği yansıtırken, modern bölüm ise siyah ve metalik renklerden oluşuyor. Değişik stillerde tasarlanmış arka planlar markanın özelliklerini yaratıcı bir yaklaşımla yansıtıyorlar.

Proje Adı : Trend Platter, Tasarımcıların adı : Lam Wai Ming, Müşterinin adı : PMTD Ltd..

Trend Platter Genç giyim mağaza zinciri

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.