Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ofis

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Ofis Levhaların yapısal ve biçimsel niteliklerinden faydalanarak beyaz filenin gri arka plana uyum sağlayarak yayılması düşünülmüştür. Beyaz çizgiler iç mekanın farklı amaçlara hizmet edebilmesi için düşünülmüştür (kütüphane, cd'lik, ışıklandırma, raf ve masa gibi). Bu konsept bütünsel tasarım ve kaos teorisinden ilham alınarak ortaya çıkmıştır.

Proje Adı : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Tasarımcıların adı : Athanasia Leivaditou, Müşterinin adı : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Ofis

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.