Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çaydanlık

Unpredictable

Çaydanlık Gelecekte, kullanıcı deneyimi ürün tasarımında giderek daha önemli bir rol oynayacaktır. Her tüketicinin kendine özgü bir özelliği olduğundan, daha insancıllaştırılmış ürünler tasarlamak için tüketicinin her yönüyle ilgili hissi göz önünde bulundurulmalıdır. Bu tasarımın konsepti, kullanıcıları kendi çaydanlıklarını duyularına ve hayal güçlerine göre tasarlamaya teşvik etmektir. Çeşitli esnek bileşenleri söküp yeniden monte ederek, kullanıcılar demliğin görünümünü değiştirebilir ve günlük yaşamda çok eğlenceli hale getiren yöntemleri kullanabilirler.

Proje Adı : Unpredictable, Tasarımcıların adı : zhizhong, Müşterinin adı : .

Unpredictable Çaydanlık

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.