Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kablosuz Hoparlör

One618 Omnee

Kablosuz Hoparlör İç ve dış mekan kullanımına uygun, çok yönlü ses yayan beton kablosuz hoparlör, dahili amplifikatör ve güçlü bataryalara sahiptir. Her kaynaktan her yerde müzik akışı sağlar ve 360 derece ses yayarak ultra geniş bir dinleme alanı oluşturur. Beton, ses kalitesini artırır ve benzersiz bir görsel ve dokunsal çekicilik sağlar. Hoparlör, altın oran ve Fibonacci dizisinden ilham alarak form ve işlevi uyumlu bir şekilde birleştirir. Tasarımı, çok yönlülüğü, kalitesi ve doğal ve berrak ses yeniden üretimi ile öne çıkar. Kesintisiz ve sürükleyici bir ses deneyimi yaratmak için daha fazla hoparlörle eşleştirilebilir.

Proje Adı : One618 Omnee, Tasarımcıların adı : Jurica Huljev, Müşterinin adı : ONE.618.

One618 Omnee Kablosuz Hoparlör

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.