Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Küpeler

Reflection

Küpeler Reflection, yeniden değerlendirilmiş 18 ayar beyaz altından üretilmiş asimetrik bir küpe çiftidir. Altın, ana küpenin gövdesini oluşturmak üzere tel haline getirilmiştir. Daha büyük olan sol küpe kulağın etrafını saracak şekilde kavrarken, sağ küpe küçük bir çivili küpedir. Ayrı bir sarkıt bölümü her iki küpeye de takılabilir ya da bir zincire geçirilerek kolye ucu olarak kullanılabilir. Safirler ve pırlantalar el işçiliğiyle tırnaklı (grain) ve çerçeve (bezel) tekniğiyle yerleştirilmiştir. Tasarım, suda kendi yansımasını izleyen bir kuştan ve gösterilen yüz ile gizli tutulan yüz arasındaki karşıtlıktan ilham almıştır.

Proje Adı : Reflection , Tasarımcıların adı : mandy morris, Müşterinin adı : Werk bytcjdesigns.

Reflection  Küpeler

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.