Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Takı Seti

Lilies of Wavre

Takı Seti Wavre'nin Zambakları takı koleksiyonu, Belçika'nın Wavre şehrinin armasından ilham aldı. Ana unsuru, su bitkilerini anımsatan kavisli çizgilerle birbirine bağlanan üç nilüferden oluşuyor. Parçanın üst kısmı bir tacı andırıyor. Koleksiyonda gümüşün yanı sıra sarı ve beyaz altın da mevcut. Bu takı seti, farklı boyutlarda mevcut olan bir kolye, küpeler ve bilezikler içerir; böylece günlük kullanımda daha sade bir versiyon veya özel günlerde daha gösterişli bir versiyon takılabilir.

Proje Adı : Lilies of Wavre, Tasarımcıların adı : Olga Yatskaer, Müşterinin adı : Queensberg.

Lilies of Wavre Takı Seti

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.