Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mobilya Çizimleri

Before the Midnight Hour

Mobilya Çizimleri Marc Krusin tarafından yaptırılan ve Knoll ve Desalto için en önemli mobilya tasarımlarını içeren bir dizi siyah beyaz illüstrasyon. Çizgi roman ve kara sinemadan ilham alan proje, sahnelere anlatı, abartılı perspektif kullanımı ve karamsar bir kara film estetiği getirerek mobilya illüstrasyonu geleneklerini yıkıyor. İnsan varlığının olmaması ve dağınık nesneler hikayeye bir gizem ve gerilim unsuru eklerken, kahraman sürpriz bir sonla ortaya çıkıyor. Tüm görüntüler, Wacom Cintiq tablet kullanılarak Adobe Photoshop'ta dijital olarak çizildi.

Proje Adı : Before the Midnight Hour, Tasarımcıların adı : Martin Reznik, Müşterinin adı : Martin Reznik Illustration.

Before the Midnight Hour Mobilya Çizimleri

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.