Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Avlu Ve Bahçe Tasarımı

Shimao Loong Palace

Avlu Ve Bahçe Tasarımı Doğal ve akıcı bir dil kullanılarak peyzajın mantıklı bir şekilde düzenlenmesi, avlu birden çok boyutta birbirine bağlanmış, iç içe geçmiş ve sorunsuz bir şekilde dönüştürülmüştür. Dikey stratejiyi ustaca kullanarak, 4 metrelik yükseklik farkı, projenin öne çıkan özelliği ve özelliği olarak tersine çevrilerek, çok seviyeli, sanatsal, canlı, doğal bir avlu manzarası oluşturacak.

Proje Adı : Shimao Loong Palace, Tasarımcıların adı : Beijing Miland International Landscape Planning and Design Co., Ltd. China, Müşterinin adı : Beijing Miland InternationalLandscape Planning andDesign Co., Ltd..

Shimao Loong Palace Avlu Ve Bahçe Tasarımı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.