Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yemek Masası

Ska V29

Yemek Masası Sayısal kontrol makineleriyle çalışan ve elle tamamlanan masif doğal karaçam ahşap masa, Dolomitlere çarpan Vaia fırtınasıyla yıkılan ve masif ahşap karaçam baltalarıyla temsil edilen ağaçların konumunu hatırlatan şekildir. El cilalı yüzey, yüzeyi opak ve pürüzsüz hale getirir ve damarlarını ve şekillerini geliştirir. Toz boya kaplı çelikten yapılmış taban, fırtına geçmeden önceki çam ormanını temsil ediyor.

Proje Adı : Ska V29, Tasarımcıların adı : Ascanio Zocchi, Müşterinin adı : Teknodue gruop srl.

Ska V29 Yemek Masası

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.