Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Iskele Tadilatı

Dongmen Wharf

Iskele Tadilatı Dongmen rıhtımı, Çengdu'nun ana nehri üzerindeki bin yıllık bir iskeledir. Son "eski şehir yenileme" turu nedeniyle, bölge temelde yıkılmış ve yeniden inşa edilmiştir. Proje, temelde ortadan kaybolan bir kent kültür alanında sanat ve yeni teknolojinin müdahalesiyle görkemli bir tarihi tabloyu yeniden sunmak ve uzun uyuyan kentsel altyapıyı aktif hale getirmek ve kentsel kamusal alana yeniden yatırım yapmaktır.

Proje Adı : Dongmen Wharf, Tasarımcıların adı : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Müşterinin adı : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Iskele Tadilatı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.