Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tıbbi Güzellik Kliniği

Chun Shi

Tıbbi Güzellik Kliniği Bu projenin arkasındaki tasarım konsepti "kliniğe benzemeyen bir klinik" ve bazı küçük ama güzel sanat galerilerinden ilham aldı ve tasarımcılar bu tıp kliniğinin bir galeri mizacına sahip olmasını umuyorlar. Bu şekilde misafirler stresli bir klinik ortamı değil, zarif güzelliği ve rahat bir atmosferi hissedebilirler. Girişe bir gölgelik ve bir sonsuzluk havuzu eklediler. Havuz, göle görsel olarak bağlanmakta ve mimariyi ve gün ışığını yansıtarak konukları çekmektedir.

Iş Salonu

Rublev

Iş Salonu Salonun tasarımı Rus konstrüktivizminden, Tatlin Kulesi'nden ve Rus kültüründen esinlenmiştir. Birleşim şeklindeki kuleler salonda göz alıcı olarak kullanılıyor, bu da belirli bir imar türü olarak salon alanında farklı mekanlar yaratmak için. Yuvarlak şekilli kubbeler sayesinde salon, toplam 460 koltuk kapasitesi için farklı bölgelere sahip konforlu bir alandır. Alan, yemek için farklı oturma türleriyle ön plana çıkıyor; Çalışma; konfor ve rahatlatıcı. Dalgalı formlu tavana konumlandırılan yuvarlak ışık kubbeleri, gündüz değişen dinamik aydınlatmaya sahiptir.

Konut Evi

SV Villa

Konut Evi SV Villa'nın öncülü, kırsalın ayrıcalıklarına ve çağdaş tasarıma sahip bir şehirde yaşamaktır. Arka planda Barselona şehri, Montjuic Dağı ve Akdeniz'in eşsiz manzarasına sahip site, sıra dışı aydınlatma koşulları yaratıyor. Ev, çok yüksek bir estetik düzeyini korurken yerel malzemeler ve geleneksel üretim yöntemlerine odaklanıyor. Sitesine duyarlılık ve saygı duyan bir evdir.

Konut Birimleri

The Square

Konut Birimleri Tasarım fikri, hareketli birimler oluşturmak için birlikte oluşturulan farklı şekiller arasındaki mimari ilişkileri incelemekti. Proje, her biri L şeklinde bir Kütle oluşturan, birbiri üzerine sabitlenmiş 2 nakliye konteyneri olan 6 üniteden oluşmaktadır.Bu L şeklindeki üniteler, hareket hissi vermek ve yeterli gün ışığı ve iyi bir havalandırma sağlamak için Boşluklar ve Katılar yaratarak üst üste binen pozisyonlarda sabitlenmiştir. ortamı. Ana tasarım hedefi, geceyi sokaklarda evsiz ve barınaksız geçirenler için küçük bir ev yaratmaktı.

Çin Restoranı

Ben Ran

Çin Restoranı Ben Ran, Malezya'nın Vangohh Eminent şehrinde bir Lüks Otel'de bulunan, sanatsal açıdan uyumlu bir Çin Restoranıdır. Tasarımcı, restoranın gerçek lezzetini, kültürünü ve ruhunu yaratmak için Doğu tarzı tekniklerin içe dönük ve özlü olmasını kullanıyor. Zihinsel berraklığın sembolüdür, refahı terk eder ve orijinal zihne doğal ve basit bir dönüş sağlar. İç mekan doğal ve gösterişsizdir. Eski konsepti kullanarak, restoranın orijinal ve doğa anlamına gelen Ben Ran adıyla da eşzamanlılık. Restoran yaklaşık 4088 metrekaredir.

Yaya Köprülerinin Enerjik Aktivasyonu

Solar Skywalks

Yaya Köprülerinin Enerjik Aktivasyonu Pekin gibi dünya metropolleri, yoğun trafik arterlerinden geçen çok sayıda yaya köprüsüne sahiptir. Genellikle çekici değildirler ve genel kentsel izlenimi düşürürler. Tasarımcıların yaya köprülerini estetik, güç üreten PV modülleri ile kaplama ve bunları çekici şehir noktalarına dönüştürme fikri sadece sürdürülebilir olmakla kalmıyor, aynı zamanda şehir manzarasında göze çarpan heykelsi bir çeşitlilik yaratıyor. Yaya köprülerinin altındaki E-araba veya E-bisiklet şarj istasyonları, güneş enerjisini doğrudan yerinde kullanır.