Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Saat

Pin

Saat Her şey bir yaratıcılık sınıfında basit bir oyunla başladı: konu "saat" idi. Böylece hem dijital hem de analog çeşitli duvar saatleri incelenmiş ve araştırılmıştır. İlk fikir, saatlerin genellikle asılı olduğu pim olan saatlerin en önemsiz alanıyla başlamıştır. Bu saat türü, üzerine üç projektörün takılı olduğu silindirik bir direk içerir. Bu projektörler, mevcut üç kolu sıradan analog saatlerinkilerle aynı hale getirir. Ancak sayıları da yansıtırlar.

Araba Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Araba Dashcam BLackVue DR650GW-2CH, basit ancak sofistike bir silindirik şekle sahip bir gözetim aracı gösterge paneli kamerasıdır. Ünitenin montajı kolaydır ve 360 derece dönüş sayesinde oldukça ayarlanabilir. Dashcam'ın ön cama yakınlığı titreşimleri ve parlamayı en aza indirir ve daha da düzgün ve daha kararlı kayıt yapılmasına olanak tanır. Özelliklere uyumlu mükemmel geometrik şekli bulmak için yapılan kapsamlı bir araştırmanın ardından, bu proje için hem stabilite hem de ayarlanabilirlik unsurlarını sağlayan silindirik şekil seçildi.

Tabure

Tri

Tabure Doğal sedirde masif tabure CNC makinelerle işlenmiş ve elde bitirilmiş özelliği, 50 x 50 işlenmemiş masif ahşap sedir bloğundan oluşmasıdır. belirli bir sedir ağacının formları ve renk şeması, onu koruyan ve işlevsel bir nesne haline getiren doğal bir yağa sahip olmak ve bakımında pratiktir, doğal malzemeyi zenginleştiren yumuşak bir tasarıma ek olarak, kokusu ile tasarım duyusal dokunuştan bahsedebilirsiniz. , konfor ve koku.

Vazo

Flower Shaper

Vazo Bu vazo serisi, kilin ve kendi kendine yapılan bir 3D kil yazıcının yetenekleri ve sınırlamaları ile deneylerin sonucudur. Kil ıslandığında yumuşak ve esnektir, ancak kuruduğunda sert ve kırılgan hale gelir. Bir fırında ısıtıldıktan sonra kil, dayanıklı, su geçirmez bir malzemeye dönüşür. Odak noktası, yapımı zor ve zaman alan, hatta geleneksel yöntemler kullanılarak yapılamayan ilginç şekiller ve dokular oluşturmaktır. Malzeme ve yöntem yapıyı, dokuyu ve formu tanımladı. Çiçekleri şekillendirmeye yardımcı olmak için birlikte çalışıyorlar. Başka malzeme eklenmedi.

Oyuncak

Mini Mech

Oyuncak Modüler yapıların esnek doğasından ilham alan Mini Mech, karmaşık sistemlere monte edilebilen şeffaf bloklardan oluşan bir koleksiyondur. Her blok bir mekanik ünite içerir. Kaplinlerin ve manyetik konektörlerin evrensel tasarımı sayesinde, sonsuz çeşitlilikte kombinasyon yapılabilir. Bu tasarım aynı zamanda hem eğitim hem de rekreasyon amaçlıdır. Yaratma gücünü geliştirmeyi amaçlar ve genç mühendislerin sistemdeki her bir birimin gerçek mekanizmasını tek tek ve toplu olarak görmelerini sağlar.

Musluk

Aluvia

Musluk Aluvia'nın tasarımı alüvyal erozyondan ilham alır; su, zaman ve kalıcılık yoluyla kayaların üzerindeki yumuşak silüetleri şekillendirir; Tıpkı nehir kenarındaki çakıl taşları gibi, kulp tasarımındaki yumuşaklık ve kullanıcı dostu eğriler, kullanıcıyı zahmetsiz bir çalışmaya teşvik ediyor. Özenle hazırlanmış geçişler, ışığın yüzeyler boyunca akıcı bir şekilde hareket etmesini sağlayarak her ürüne uyumlu bir görünüm kazandırır.