Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sağlık Merkezi

Neo Derm The Center

Sağlık Merkezi Neo Derm çizgilerin rezonansını kullanıyor. Kireç rengi aydınlatmalar, bu ten bakım merkezinin canlı ve enerjik tasarımını göstermeye yetiyor. Cesur beyaz kirişler tüm tavan boyunca devam ederek çevre mekanlara bağlanıyor. Resepsiyonun yanında bulunan dinlenme salonu mobilyadan halıya kireç rengi uygulamaları ile Victoria limanına bakan sağlık merkezinin genç ve dinçleştirici özünü vurguluyor.

Broş

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broş Karakterini ve dış görünümünü değiştirerek bir takıyı yeni bir tasarıma dönüştürebilirsiniz. Tabiat sürekli bir döngü içindedir. Bahar kışı takip eder, sabah da geceyi. Atmosferle birlikte renkler de değişir. Bu değişim prensibi “Asya Metamorfoz” takılarında öne çıkıyor. Bu koleksiyonda iki farklı alem, iki hür görüntü bir objeye yansıyor. Broşun hareketli elemanları mücevherin karakterini ve görünümünü değiştirebilmenize imkan tanıyor.

Eğitim ve Alıştırma Aleti

Corporate Mandala

Eğitim ve Alıştırma Aleti Corporate mandala yepyeni bir eğitim ve alıştırma aletidir. Eski mandala prensibi ile kurum kimliğinin yenilikçi ve benzersiz bir bütünleşmesi olup, takım oyununu ve iş performansını arttırmak için tasarlanmıştır. Ayrıca şirketin kurumsal kimliğinin yeni bir unsurudur. Corporate mandala takımlar için grup etkinliği, müdürler için birey etkinliğidir. Belirli bir şirket için tasarlanmış olup, takım veya bireyler istedikleri rengi veya alanı seçerek serbestçe renklendirebilirler.

Elbise Askılığı

Lande

Elbise Askılığı Elbise askılığı oldukça dekoratif ve kullanışlı bir ofis heykeli, sanat ve fonksiyonun bir kaynaşması olarak tasarlanmıştır. Kompozisyon ofis mekanını güzelleştirmek ve en simgesel kurum giysisi olan Blazer’ı korumak için düşünülmüştür. Sonuç olarak çok mükemmel ve enerjik bir ürün ortaya çıkmıştır. Üretim ve satış etkinliği için ürün hafif, sağlam ve seri üretime uygun olacak şekilde tasarlanmıştır.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon Kuveyt şehrinin merkezinde yer alan bir bistrodur. Geçmişte ticari öneme sahip olan saygın Fahad Al Salim caddesine bakmaktadır. Bu bistronun yer düzenlemesi ferah bir yemek bölümü ile mutfak, depo ve tuvalet bölümleri için yeterli alanın ayrılabilmesini gerektirmektedir. Bunun için iç düzenlemelerin mevcut yapısal özellikler ile uyumlu bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Bileklik

Fred

Bileklik Günümüzde çok çeşitli bileklik var: altın, plastik, ucuz, pahalı… güzel, hoşlar fakat hepsi siradanlar. Fred ise daha fazlasını veriyor. Sadelikleri ile bu bileklikler eski zamanların soyluluğunu canlandırırken hala modernler. Çıplak ele giyilebildikleri gibi ipek bir bluz veya siyah bir süveter ile de giyilebilirler. Giyen insana daima bir mükemmellik kazandırıran bu kolluklar çift olarak geldikleri için benzersizdirler. Çok hafif oldukları için çok rahattırlar. Onları takan kişi kesinlikle fark edilecektir.