Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Güvenlik Cihazı

G2 Face Recognition

Güvenlik Cihazı yüksek kaliteli malzemeler ve tasarım sadeliği, bu güvenlik yüz tanıma cihazını süslü, şık ve sağlam kılar. Gelişmiş teknoloji, onu dünyanın en hızlılarından biri ve çok hassas yapmak için, hiç kimse algoritmasını aldatamaz. En soğuk ofiste bile ortam havası yaratmak için arka tarafında atmosfer ışığı bulunan su geçirmez ürün. Kompakt boyut, neredeyse her yere sığmasını sağlar ve şekli yatay veya dikey olarak konumlandırılmasına izin verir.

Proje Adı : G2 Face Recognition, Tasarımcıların adı : Nicola Zanetti, Müşterinin adı : T&D technology Shanghai co Ltd.

G2 Face Recognition Güvenlik Cihazı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.