Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Eğlence Kulübü

Central Yosemite

Eğlence Kulübü Hayatın sadeliğine geri dönün, pencereden geçen güneş ışığı ve gölge çaprazlaşıyor. Genel mekana doğal lezzeti daha iyi yansıtmak için, günlük tasarımdan tam olarak yararlanın, basit ve şık, insani rahatlık, sanatsal alan atmosferini vurgulayın. Eşsiz bir mekansal ruh hali ile oryantal çekicilik tonu. Bu, iç mekanın başka bir ifadesidir, doğal, saf, değişkendir.

Proje Adı : Central Yosemite, Tasarımcıların adı : LXL INTERIOR DESIGN, Müşterinin adı : SHENZHEN LXL INTERIOR DESIGN.

Central Yosemite Eğlence Kulübü

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.