Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kitapçı, Alışveriş Merkezi

Jiuwu Culture City , Shenyang

Kitapçı, Alışveriş Merkezi Jato Design, geleneksel bir kitabevini dinamik, çok kullanımlı bir alana dönüştürmekle görevlendirildi - sadece bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda kitaptan ilham alan etkinlikler ve daha fazlası için bir kültür merkezi olacak. Centrepice, ziyaretçilerin dramatik tasarımlarla zenginleştirilmiş, daha açık tonlu ahşap kaplı bir ortama geçtikleri "kahraman" alanıdır. Fener benzeri kozalar tavandan sarkarken merdivenler, ziyaretçileri basamaklarda otururken oyalanmaya ve okumaya teşvik eden ortak alanlar olarak hizmet ediyor.

Proje Adı : Jiuwu Culture City , Shenyang, Tasarımcıların adı : JATO Design International Ltd, Müşterinin adı : .

Jiuwu Culture City , Shenyang Kitapçı, Alışveriş Merkezi

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.