Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çerçeve Kurulumu

Missing Julie

Çerçeve Kurulumu Bu tasarım, bir çerçeve kurulumu ve iç ve dış mekan veya ışıklar ve gölgeler arasında bir arayüz sunar. Bir çerçevenin dışına bakan insanlar birisinin geri dönmesini beklerken bir ifade sunar. İçeride gizlenen duyguyu ifade etmek için dileklerin ve gözyaşlarının sembolü olarak çeşitli tür ve boyutlarda cam küreler kullanılır. Çelik çerçeve ve kutular duygunun sınırını tanımlar. Bir kişinin verdiği duygu, tıpkı kürelerdeki imgelerin baş aşağı olması gibi algılanış biçiminden farklı olabilir.

Proje Adı : Missing Julie, Tasarımcıların adı : Naai-Jung Shih, Müşterinin adı : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Çerçeve Kurulumu

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.