Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Aydınlatma Öğeleri

Collection Crypto

Aydınlatma Öğeleri Crypto, her bir yapıyı oluşturan tek cam elemanların nasıl dağıldığına bağlı olarak dikey ve yatay olarak genişleyebildiği için modüler bir aydınlatma koleksiyonudur. Tasarıma ilham veren fikir doğadan geliyor ve özellikle buz sarkıtlarını hatırlatıyor. Crypto öğelerinin özelliği, ışığın çok yumuşak bir şekilde birçok yöne yayılmasını sağlayan canlı üfleme camlarındadır. Üretim tamamen el yapımı bir süreçle gerçekleşir ve nihai kurulumun nasıl oluşturulacağına her seferinde farklı bir şekilde son kullanıcı karar verir.

Proje Adı : Collection Crypto, Tasarımcıların adı : Patrizia Volpato Srl, Müşterinin adı : Patrizia Volpato Srl.

Collection Crypto Aydınlatma Öğeleri

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.