Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mobil Uygulama

DeafUP

Mobil Uygulama DeafUP, Doğu Avrupa'daki işitme engelliler için eğitim ve mesleki deneyimin önemini tetikliyor. İşitme uzmanlarının ve sağır öğrencilerin bir araya gelip işbirliği yapabileceği bir ortam yaratırlar. Birlikte çalışmak, sağır insanları daha aktif olmaları, yeteneklerini geliştirmeleri, yeni beceriler öğrenmeleri ve fark yaratmaları için güçlendirmenin ve motive etmenin doğal bir yolu olacaktır.

Proje Adı : DeafUP, Tasarımcıların adı : Zlatina Petrova, Müşterinin adı : Brandly Collective.

DeafUP Mobil Uygulama

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.