Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Zeytinlik

Oli

Zeytinlik Görsel olarak minimalist bir nesne olan OLI, belirli bir ihtiyaçtan kaynaklanan çukurları gizleme fikri olan işlevi temelinde tasarlandı. Çeşitli durumların gözlemlerini, çukurların çirkinliğini ve zeytinin güzelliğini geliştirme ihtiyacını takip etti. Oli çift amaçlı bir ambalaj olarak yaratıldı, böylece bir kez açıldığında sürpriz faktörünü vurgulayacaktı. Tasarımcı, zeytinin şeklinden ve sadeliğinden ilham aldı. Porselen seçimi, malzemenin değeri ve kullanılabilirliği ile ilgilidir.

Çok Işlevli Çalışma Masası

Portable Lap Desk Installation No.1

Çok Işlevli Çalışma Masası Bu Portatif Lap Masa Kurulumu No.1, kullanıcılara esnek, çok yönlü, odaklanmış ve düzenli bir çalışma alanı sağlamak için tasarlanmıştır. Masa, yerden son derece tasarruf sağlayan bir duvara montaj çözümünden oluşur ve duvara yaslanarak saklanabilir. Bambudan yapılmış masa, kullanıcının evde farklı yerlerde kucak masası olarak kullanmasına olanak tanıyan duvar braketinden çıkarılabilir. Masa ayrıca, ürünün kullanıcı deneyimini iyileştirmek için telefon veya tablet standı olarak kullanılabilen üst kısımda bir oluk içerir.

Su Ve Ispirto Bardağı

Primeval Expressions

Su Ve Ispirto Bardağı Eğimli kesimli yumurta şeklinde kristal bardaklar. Basit bir damla camsı sıvı, doğal bir mercek, yuvarlaklığı üzerinde neşeyle sallanan ve malzemelerin dikkatlice düzenlenmesiyle dengesini koruyan canlı kristal camlarda yakalanmış. Sallanmaları rahat ve eğlenceli bir atmosfer yaratır. Gözlükler, tutulduğunda avuç içine ayrı bir şekilde oturur. Ceviz veya ksilitten yumuşak tasarımlı, el yapımı bardak altlıkları - eski kereste ile simbiyoz. Üç veya on bardak için elips şeklindeki ceviz tepsileri ve bir parmak yemek tepsisi ile tamamlanır. Düzgün eliptik şekillerinden dolayı tepsiler döndürülebilir.

Sandalye

Tulpi-seat

Sandalye Tulpi-design, kamusal tasarıma odaklanan, iç ve dış ortamlar için ilginç, özgün ve eğlenceli bir tasarıma sahip Hollandalı bir tasarım stüdyosudur. Marco Manders, Tulpi koltuğu ile uluslararası tanınırlığa ulaştı. Göz alıcı Tulpi koltuk, her ortama renk katacak. Tasarım, ergonomi ve sürdürülebilirliğin büyük bir eğlence faktörü ile ideal bir birleşimidir! Tulpi koltuk, yolcusu kalktığında otomatik olarak katlanır ve bir sonraki kullanıcı için temiz ve kuru bir koltuk garanti eder! 360 derece dönebilen Tulpi-koltuk, kendi görüşünüzü seçmenize izin verir!

Kentsel Aydınlatma

Herno

Kentsel Aydınlatma Bu projenin zorluğu, kentsel aydınlatmayı Tahran ortamına uygun ve vatandaşlar için çekici olacak şekilde tasarlamaktır. Bu ışık, Tahran'ın en büyük sembolü olan Azadi Kulesi'nden esinlenmiştir. Bu ürün çevreyi ve insanları sıcak ışık yayarak aydınlatmak ve farklı renklerle samimi bir atmosfer yaratmak için tasarlanmıştır.

Kablosuz Hoparlörler

FiPo

Kablosuz Hoparlörler Göz alıcı tasarımıyla FiPo ("Ateş Gücü" nin kısaltılmış hali), tasarım ilhamı olarak sesin kemik hücrelerine derinlemesine nüfuz etmesini ifade eder. Amaç, vücut kemiğine ve onun hücrelerine yüksek güç ve kaliteli ses üretmektir. Bu, kullanıcının hoparlörü Bluetooth aracılığıyla cep telefonuna, dizüstü bilgisayara, tabletlere ve diğer cihazlara bağlamasını sağlar. Hoparlörün yerleştirme açısı ergonomik standartlara göre tasarlanmıştır. Dahası, hoparlör cam tabanından ayrılarak kullanıcının şarj etmesini sağlar.