Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Şarap Kadehi

30s

Şarap Kadehi Saara Korppi'nin 30s Şarap Kadehi özellikle beyaz şarap için tasarlanmıştır, ancak diğer içecekler için de kullanılabilir. Sıcak bir dükkanda eski cam üfleme teknikleri kullanılarak yapılmıştır, bu da her parçanın benzersiz olduğu anlamına gelir. Saara'nın amacı, her açıdan ilginç görünen ve sıvıyla doldurulduğunda ışığın farklı açılardan yansımasına olanak tanıyan ve içmeye ekstra keyif katan yüksek kaliteli cam tasarlamaktır. 30'ların Şarap Kadehi için ilham kaynağı, her ikisi de fincanın şeklini ve eğlenceyi paylaşan önceki 30'lu Konyak Cam tasarımından geliyor.

Proje Adı : 30s, Tasarımcıların adı : Saara Korppi, Müşterinin adı : Saara Korppi.

30s Şarap Kadehi

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.