Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tote Çanta

Totepographic

Tote Çanta Topografiden ilham alan tasarımlı tote çanta, özellikle alışverişle veya işle uğraşarak geçen yoğun günlerde kolay bir taşıma görevi görür. Tote çanta kapasitesi bir dağ gibidir ve birçok şeyi tutabilir veya taşıyabilir. Kehanet kemiği, çantanın genel yapısını oluşturur, topografik harita, tıpkı bir dağın engebeli yüzeyi gibi yüzey malzemesi oluşturur.

Proje Adı : Totepographic , Tasarımcıların adı : Ho Kuan Teck, Müşterinin adı : MYURÂ.

Totepographic  Tote Çanta

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.