Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konyak Bardağı

30s

Konyak Bardağı Eser, konyak içmek için tasarlandı. Bir cam stüdyosunda serbest üflenir. Bu, her cam parçasını ayrı kılar. Camın tutulması kolaydır ve her açıdan ilginç görünür. Camın şekli ışığı farklı açılardan yansıtır ve içmeye ekstra keyif katar. Fincanın basık şekli sayesinde bardağı her iki yanında da dilediğiniz gibi masanın üzerine yerleştirebilirsiniz. Eserin adı ve fikri, sanatçının yaşlanmasını kutlamaktadır. Tasarım, yaşlanmanın nüanslarını yansıtır ve kaliteyi artıran eskiyen konyak geleneğini çağrıştırır.

Proje Adı : 30s , Tasarımcıların adı : Saara Korppi, Müşterinin adı : Saara Korppi.

30s  Konyak Bardağı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.