Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lavabo

Thalia

Lavabo Çiçek açmaya ve doldurmaya hazır bir tomurcuk gibi görünen lavabo: o kadar çiçek açıyor ki, üst kısımda ve alt kısımda bir öz olan masif ahşap karaçam ve tik ağacının ustaca birleşiminden yapılmıştı. Özgün lavabolar üreten, her zaman farklı tonlar ile tahılların neşeli bir şekilde iç içe geçmesiyle özel bir zarafet dokunuşu ve renk canlılığı sağlayan sağlam ve güvenli bir uyum. Bu nesnenin güzelliği, farklı şekiller ve odunsu özün karşılaşmasıyla asimetrisi ve uyumu ile karakterizedir.

Proje Adı : Thalia, Tasarımcıların adı : Edoardo Petri, Müşterinin adı : .

Thalia Lavabo

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.