Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tarihi Bina Tadilatı

BrickYard33

Tarihi Bina Tadilatı Tayvan'da bu türden tarihi bina tadilatı vakaları olsa da tarihi önemi var, eskiden kapalı bir yer, şimdi herkesin önünde açılıyor. Burada yemek yiyebilir, burada yürüyüşe çıkabilir, burada performans sergileyebilir, burada manzaranın tadını çıkarabilir, burada müzik dinleyebilir, dersler verebilir, düğün yapabilir ve hatta BMW ve AUDI otomobil sunumunu yeni bitirdikten sonra çok sayıda Fonksiyon ile. Burada yaşlıların anılarını bulabilir, aynı zamanda anılar yaratmak için genç nesil de olabilir.

Proje Adı : BrickYard33, Tasarımcıların adı : Chien Hwa Huang, Müşterinin adı : HC Space Design.

BrickYard33 Tarihi Bina Tadilatı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.