Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Katlanır Gözlük

Blooming

Katlanır Gözlük Sonja'nın gözlük tasarımı, çiçek açan çiçeklerden ve ilk gözlük çerçevelerinden esinlenmiştir. Tasarımcı, doğanın organik formlarını ve gözlük çerçevelerinin işlevsel unsurlarını birleştirerek, birkaç farklı görünüm verecek şekilde kolayca manipüle edilebilen dönüştürülebilir bir ürün geliştirdi. Ürün ayrıca taşıma çantasında olabildiğince az yer kaplayarak pratik bir katlama imkanı ile tasarlandı. Lensler Orkide çiçek baskıları ile lazer kesim pleksiglastan üretilir ve çerçeveler manuel olarak 18 ayar altın kaplama pirinç kullanılarak yapılır.

Proje Adı : Blooming, Tasarımcıların adı : Sonja Iglic, Müşterinin adı : Sonja Iglic.

Blooming Katlanır Gözlük

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.