Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Binicilik Sporu Merkezi

Equitorus

Binicilik Sporu Merkezi Equitorus, en yüksek seviyede yarışan atların bakımı, eğitimi ve hazırlanması için tüm katı sıhhi ve teknolojik gereklilikleri karşılamalıdır. Kompleks, at sahiplerinin boş zamanlarında yaşama ve rekreasyon ihtiyaçları için gerekli tüm altyapıya sahiptir. Kompleksin en dikkat çekici unsuru, yapıştırılmış ahşap yapılardan yapılmış ve seyirci koltukları ve kafesi olan L şeklinde bir galeri içeren büyük kapalı alanıdır. Nesne, doğal çevre ile bağlantılı olarak bir kontrast olarak algılanır. Sanki biri yere renkli bir matı sermiş gibi.

Proje Adı : Equitorus , Tasarımcıların adı : Polina Nozdracheva, Müşterinin adı : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Binicilik Sporu Merkezi

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.