Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Vücut Dekorasyonu

Metamorphosis 3D

Vücut Dekorasyonu 3D baskılı dövme, belirli bir 2D tasarımın üç boyutlu, fiziksel bir temsilidir. Sonuç, esnek olan ve biyo-dostu, silikon bazlı yapıştırıcılar kullanılarak cilt yüzeyine kolayca uygulanabilen ısmarlama bir vücut dekorasyonu parçasıdır. Uygulamadan sonra elde edilen olumlu rahatlama etkisi, temel tasarım bilgilerini hem görsel hem de dokunsal uyarım yoluyla iletir. 3D baskı özel vücut dekorasyonu, geleneksel dövmelere göre daha az kalıcı ve invazif olmayan bir alternatiftir ve kendini ifade etme ve insan formunun dönüşümü için yeni bir fırsat düzeyi sunar.

Proje Adı : Metamorphosis 3D, Tasarımcıların adı : Jullien Nikolov, Müşterinin adı : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Vücut Dekorasyonu

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.