Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kolye Ucu

Eternal Union

Kolye Ucu Bir mücevher tasarımcısının yeni bir kariyerine devam etmeye karar veren profesyonel bir tarihçi olan Olga Yatskaer imzalı Ebedi Birlik, basit ama anlam dolu görünüyor. Bazıları içinde Kelt takılarının bir dokunuşunu veya hatta bir Herakles düğümü bulabilirdi. Parça, birbirine bağlı iki şekle benzeyen sonsuz bir şekli temsil ediyor. Bu efekt, parça üzerine oyulmuş ızgara benzeri çizgilerle yaratılır. Başka bir deyişle - ikisi bir olarak birbirine bağlıdır ve biri, ikisinin birliğidir.

Proje Adı : Eternal Union, Tasarımcıların adı : Olga Yatskaer, Müşterinin adı : Olga Yatskaer.

Eternal Union Kolye Ucu

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.