Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mum

Ardora

Mum Ardora sıradan bir muma benziyor ama aslında çok özel. Yandıktan sonra mum yavaş yavaş eridiğinde içeriden bir kalp şekli ortaya çıkarır. Mumun içindeki kalp ısıya dayanıklı seramikten yapılmıştır. Fitil, mumun içinde seramik kalbin önünden ve arkasından geçerek ayrılır. Bu şekilde balmumu düzgün bir şekilde erir ve içindeki kalbi açığa çıkarır. Mum, çok hoş bir atmosfer yaratabilen farklı kokulara sahip olabilir. İlk bakışta insanlar onun sıradan bir mum olduğunu düşünürler, ancak mum eridiğinde onun özel özelliğini keşfedebilirler.

Proje Adı : Ardora, Tasarımcıların adı : Sebastian Popa, Müşterinin adı : Sebastian Popa.

Ardora Mum

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.