Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çok Işlevli Şal

Loop

Çok Işlevli Şal Loop, gardırobunuz için veya evinizde kullanım için çok işlevli bir sargıdır. Döngü 240cmx180cm'dir. Loop tekstilin yüzeyi ve yapısı, yüzyıllar öncesine dayanan bir el örgü tekniği kullanılarak% 100 elle oluşturulmuştur. Döngü tekstil, bütünü oluşturmak için birbirine bağlanmış 93 ayrı el yapımı paneldir. Loop,% 100 premium Avustralya Alpaka keçesi kullanır. Alpaka düşük alerjendir ve hem sıcaklık hem de nefes alabilirlik sağlar. Loop tekstil, 93 panelinin gerilme ve güçlü bir performans sergilemesini sağlarken, örtü ve şekillendirme esnekliğine sahiptir. Döngü doğal, yenilenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir liflerden yapılmıştır

Proje Adı : Loop, Tasarımcıların adı : Miranda Pereira, Müşterinin adı : Daato.

Loop Çok Işlevli Şal

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.